, , , , , ,

Бој со Дина и Додо 2: Голема новогодишна боенка

70,00 ден

Бој со Дина и Додо! Низ страниците на овие изданија ќе најдеш најразлични илустрации со Дина и Додо, кои можеш да ги обоиш по твоја желба!

• Развивање на фините моторни вештини на мускулите на рацете и прстите (графомоторни вештини)

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност.

Availability: 1 in stock

Бој со Дина и Додо! Низ страниците на овие изданија ќе најдеш најразлични илустрации со Дина и Додо, кои можеш да ги обоиш по твоја желба!

• Развивање на фините моторни вештини на мускулите на рацете и прстите (графомоторни вештини)

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност.

Карактеристика Вредност
Kатегорија Боенки и цртанки
Автор Бранка Бугариска (уредник)
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Година на објавување 2021
Број на страници 16
Shopping Cart
Scroll to Top