, , , , ,

Авантурите на Дина и Додо – Снешко смешко

120,00 ден

Знаете ли како се прави Снешко? А Смешко? Хе, хе, ако не знаете, прочитајте во снежната авантура на Дина и Додо…Дина и Додо се братче и сестриче кои, како и сите деца, многу сакаат авантури. И тоа какви авантури! Во „Авантурите на Дина и Додо“ читаме приказни, решаваме загатки, учиме нови работи, мноооогу се смееме на глас, но и… раскажуваме свои приказни!Секоја од приказните може да има различен крај! Како? Останува на нашите мили мали палавковци (оние слични на Дина и Додо) самите да го раскажат!

Availability: 2 in stock

Знаете ли како се прави Снешко? А Смешко? Хе, хе, ако не знаете, прочитајте во снежната авантура на Дина и Додо…Дина и Додо се братче и сестриче кои, како и сите деца, многу сакаат авантури. И тоа какви авантури! Во „Авантурите на Дина и Додо“ читаме приказни, решаваме загатки, учиме нови работи, мноооогу се смееме на глас, но и… раскажуваме свои приказни!Секоја од приказните може да има различен крај! Како? Останува на нашите мили мали палавковци (оние слични на Дина и Додо) самите да го раскажат!

Карактеристика Вредност
Kатегорија Сликовници
Автор Билјана С. Црвенковска
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Година на објавување 2015
Број на страници 24
Shopping Cart
Scroll to Top