, , , , ,

Авантурите на Дина и Додо – Двајца Дедо Мразовци

120,00 ден

Со оваа сликовница се забавуваме на следниов начин: читаме Решаваме загатки Учиме нови работи Раскажуваме своја приказна Се смееме на глас Смисли и напиши своја приказна за Дина и Додо! Испрати ја на динаидодоЖарсламина.цом и можеш да добиеш подарок!

Availability: 4 in stock

Со оваа сликовница се забавуваме на следниов начин: читаме Решаваме загатки Учиме нови работи Раскажуваме своја приказна Се смееме на глас Смисли и напиши своја приказна за Дина и Додо! Испрати ја на динаидодоЖарсламина.цом и можеш да добиеш подарок!

Карактеристика Вредност
Kатегорија Сликовници
Автор Билјана С. Црвенковска
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Година на објавување 2015
Број на страници 32
Shopping Cart
Scroll to Top