Односи со јавност

Доколку сакате да го однесете Вашиот бизнис на следното ниво или да добиете дополнителна медиумска експонираност како јавна личност, тимот на Фемитика нуди можност за одржување и водење на односи со јавност (PR).

За повеќе информации околу начинот на функционирање, опциите кои ги нудиме за менаџариње на Вашиот бизнис или личност и ценовникот за истите, Ве молиме контактирајте не на следната e-mail адреса: pr@femitika.mk

Shopping Cart
Scroll to Top